Huveko | Steelwrist
340
post-template-default,single,single-post,postid-340,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Steelwrist

 

 

Steelwrist is hét merk voor draaikantelstukken ook wel tiltrotators genoemd. Steelwrist biedt een CANbus besturingssyteem dat in combinatie met de Joysticks, het touchscreen en de computer oneindige mogelijkheden biedt. Het inregelen van de tiltrotator en de machine gebeurt volledig automatisch. Een goed voorbeeld hiervan is de olieopbrengst van de kraan. Deze opbrengst wordt continu geregeld en bijgesteld door de computer om te komen tot de optimale hoeveelheid olie die nodig is voor elke beweging. Dit zorgt voor een nauwkeurige en soepele bediening en forse brandstofbesparing. Deze resultaten zijn nooit haalbaar met de originele bedieningen van de graafmachines..

Steelwrist is hét merk voor draaikantelstukken. Het systeem zorgt voor een nauwkeurige en soepele bediening en forse brandstofbesparing.

Wilt u graag meer weten of de mogelijkheden van Steelwrist? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.