Huveko | FRD Furukawa
309
post-template-default,single,single-post,postid-309,single-format-standard,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

FRD Furukawa

Sloophamers, vergruizers en sorteergrijpers ontwikkeld door een bedrijf met zijn roots in het mijnwerk materiaal. Furukawa (van oorsprong Japans) heeft al meer dan 130 jaar ervaring in de ontwikkeling van deze machines. 

Het leveren van hoge kwaliteit, een lange levensduur en uiterst betrouwbare producten is een jaren oude traditie van FRD.

Wanneer u op zoek bent naar uitrustingsstukken voor aan uw kraan of shovel bent u bij Huveko aan het juiste adres. We hebben enkele uitrustingsstukken op voorraad welke getest kunnen worden in onze demo-ruimte. Bent u op zoek naar iets speciaals? Laat het ons weten, we denken graag met u mee.