Expert voor de kabelinfra
Eigen werkplaats en keuring
Dealer van CAT Compact
Importeur van Temha en NTC

Polywater – de producten

Polywater is een vooraanstaand Amerikaans bedrijf. Het Polywater assortiment omvat smeermiddelen voor het trekken of blazen van kabels, reinigings- en afdichtingsproducten die specifiek ontworpen zijn voor de energie- en telecomindustrie. Met een erfenis van meer dan 50 jaar een gevestigde naam in de sector.

Producten die veelvuldig worden gebruikt en Huveko op voorraad heeft zijn:


Polywater J Lubricant (J-128)
De beproefde, hoogwaardige kabeltrekgel voor lange kabelinstallaties. Al dertig jaar lang worden miljoenen meters ondergrondse elektriciteits- en communicatiekabel getrokken 
met behulp van Polywater® J Electrical Lubricant. De hoogwaardige, langzaam drogende en schone aard van dit elektrisch gel-smeermiddel op waterbasis zorgt voor maximale spanningsvermindering bij alle soorten kabeltrekken. Deze kabeltrekgel is een veelgemaakte keuze voor het trekken van lange en meervoudig gebogen kabels.
Bekijk hier technische informatie van dit productPolywater® NN Smeermiddel voor ondergronds trekken (NN-128)
Het beste smeermiddel voor zware, ondergrondse transmissiekabels en complexe trekverbindingen.
Polywater® + Silicone™ Type NN-smeermiddel biedt superieure wrijvingsvermindering voor de moeilijkste en langste trekbewegingen. Dit treksmeermiddel is de beste keuze voor het trekken van complexe ondergrondse transmissiekabels, vooral voor kritische transmissie-installaties en het trekken in natte omgevingen. NN ondergronds transmissiekabelsmeermiddel droogt langzaam en laat een dunne, gladde film achter die zijn smering maanden na installatie behoudt.
Bekijk hier technische informatie van dit productPolywater® Grime-Away™-reinigingsdoekjes (HTC-D72)
Een veilige, krachtige reiniger voor handen en gereedschap.
Polywater® Grime-Away™ verwijdert snel en effectief hydraulische vloeistoffen, siliconenvetten en antioxidanten van handen en gereedschap voor een schone en veilige werkomgeving. De unieke formule op waterbasis is zacht voor de huid en voor rubberen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).
Bekijk hier technische informatie van dit productPolywater® Type HP™ multifunctionele oplosmiddelreiniger (HP-35LFD)
De meest veelzijdige reiniger voor elektrische constructie- en onderhoudsbehoeften.
Polywater® Type HP™ is een veelzijdige en populaire elektrische reiniger voor het voorbereiden van kabelsplitsingen, kabelafsluitingen en onderhoud van elektrische apparaten. Het voldoet aan de behoeften van elektriciteitsbedrijven, lijnaannemers en middenspanningsploegen die moeten voldoen aan de wettelijke en veiligheidseisen. Polywater Type HP is verkrijgbaar in een breed scala aan bulk- en kitverpakkingen om aan verschillende veldtoepassingen te voldoen.
Bekijk hier technische informatie van dit product

(c) copyright Huveko | Sitemap | Privacyverklaring | Algemene huurvoorwaarden | Algemene voorwaarden | Website door: DORST