Huveko | Over ons
8
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8,mkd-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx child-child-ver-1.0.0,onyx-ver-1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

WAT WE DOEN

VERHUUR

Verhuur van grondverzet- en verdichtingsmachines, aanhangers en diverse hulpstukken zoals sorteerknijpers en stenenklemmen.

SERVICE

Uw gehuurde machine eerder ophalen, later terugbrengen of laten bezorgen? Geen probleem, we denken graag met u mee.

VERKOOP

Dealer van o.a. Caterpillar graafmachines, Samac verdichtingsmachines en diverse hulpstukken zoals sorteerknijpers en kantelbakken.

KEUREN

Huveko kan de periodieke keuringen van uw grondverzetmachines en gereedschappen voor u verzorgen.

Benieuwd naar een machine? Kom gerust langs en probeer de machine vrijblijvend op ons demo-terrein. De koffie staat altijd klaar.

Wie Wij Zijn

Huveko is ontstaan uit een passie voor machines en grondverzet. Met een achtergrond in de infra en daarbij de ervaring met machines maakte de stap naar verhuur en verkoop klein.

De ervaring met de machines maakt het mogelijk onze klanten van echt advies te voorzien. Daarnaast hebben we de keuze gemaakt om professionele machines te verhuren voorzien van de laatste moderne technieken. Ook zijn de tijden van ophalen en terugbrengen soepeler dan wat u gewend bent. Beide zaken die we zelf misten bij onze concullega’s.

Kortom; een bedrijf wat weet hoe het is om de klant te zijn.

Testimonials